Parsareseptejä ei voi koskaan olla liikaa! Tässä ihanassa parsareseptissä parsat paistetaan rapeaksi uunissa. Tätä kannattaa kokeilla! Parsa näin laitettuna sopii esimerkiksi lisukkeeksi kesäjuhliin tai grilli-iltaan: rapeita parsoja voi vaikka napsia sormin suuhun. Parsasta tulee herkullista, kun se paistetaan rapeaksi uunissa öljyn, mausteiden ja parmesaanin kera. Ennen paistoa parsat litistetään...
Lue artikkeliPalmukaali on lehtikaalin läpimurron myötä löytänyt tiensä myös kotimaisiin ruokakauppoihin. Se on erittäin suosittu...
Äänestimme viikon kasvikseksi persimonin. Tämä makeahko, hieman luumultakin maistuva kasvis aiheuttaa monesti meille kuluttajille...
Kasvisten säännöllinen syöminen pidentää tutkitusti ihmisen elinvuosia, mutta silti me suomalaiset syömme enemmän lihaa...
Äänestimme viikon kasvikseksi karpalon. Karpalo on ollut meidän ja esi-isiemme tärkeimpiä C-vitamiinin lähteitä, mutta...
Kotimaisten syyskaalien kirjo on lokakuussa parhaimmillaan ja kaalivalikoimassa riittää valinnan varaa. 6. – 12.10....
Parsakaalin kulutus koki kovan kolauksen 1990-luvun alussa. PRESIDENTIN HYLKIMÄ KASVIS Ravintopitoisen parsakaalin kulutus Yhdysvalloissa...
Lehtikaali on löytänyt tiensä ruokakauppoihin. Lehtikaali oli vuoden 2013 hittikasvis ja se on jatkanut...
Äänestimme viikon kasvikseksi ruusukaalin. Monelle meistä ruusukaali ei valitettavasti herätä vahvaa mielikuvaa sesonkiherkusta. Ruusukaalin...