Reseptit

Uusimmat artikkelit

Gluteenittomat omena-kesäkurpitsa-muffinssit

Gluteenittomat omena-kesäkurpitsa-muffinssit

Nämä muffinssit ovat loistavaa evästä, sillä ne leivotaan mantelijauhoista, jotka pitävät kylläisenä pitkään, sekä...

Friteeratut omenalohkot

Friteeratut omenalohkot

Nyt kun omenapuut notkuvat satoa, voit kokeilla tehdä osasta herkullisia friteerattuja lohkoja. Lämmin, kanelilla...

Luumu-rypälehilloke rommilla ja paistettu Brie

Luumu-rypälehilloke rommilla ja paistettu Brie

Tujauksella rommia terästetty luumu-rypälehilloke on kauniin syvän punaista kun sen tekee mahdollisimman tummista luumuista...

Kesäkurpitsa

Kesäkurpitsa

Kesäkurpitsat (Cucurbita pepo) kuuluvat kurkkukasveihin. Ne muodostavat melko monimuotoisen ryhmän. Kesäkurpitsat kasvattavat suuria lehtiä,...

Parsakaali

Parsakaali

Tavallisimmin parsakaali on väriltään vahvan vihreää, mutta myös violetteja ja jopa valkoisia lajikkeita parsakaalista...

Vadelma Nice Cream

Vadelma Nice Cream

“Nice cream” viittaa banaaneista valmistuvaan jäädykkeeseen, joka on näppärä valmistaa. Ohje on helposti muunneltavissa,...

Kukkakaali

Kukkakaali

Kukkakaali (Brassica Oleraceae, Botrytis-ryhmä) kuuluu kukkivien kaalien ryhmään samaan tapaan kuin parsakaali, romanescu ja...

Tilli

Tilli

Tilli (Anethum graveolens) pitää vahvan asemansa suomalaisruokien mausteena edelleen, vaikka kymmenittäin muitakin yrttejä on...

Tutustu kategorioihimme: