Parsareseptejä ei voi koskaan olla liikaa! Tässä ihanassa parsareseptissä parsat paistetaan rapeaksi uunissa. Tätä kannattaa kokeilla! Parsa näin laitettuna sopii esimerkiksi lisukkeeksi kesäjuhliin tai grilli-iltaan: rapeita parsoja voi vaikka napsia sormin suuhun. Parsasta tulee herkullista, kun se paistetaan rapeaksi uunissa öljyn, mausteiden ja parmesaanin kera. Ennen paistoa parsat litistetään...
Lue artikkeliHelmikuussa sesongin fenkoli upotetaan savukalan, perunan sekä keittokasvisten kanssa samaan seljankakylpyyn. Kalasopalla herkuttelun jälkeen...
Poikkeuksellinen vuosi veti ruokakaupan myynnin jyrkkään nousuun. Eniten kasvoi vihannesten myynti. Lihatuotteista eniten kasvoi...
Satokausikalenterin perustaja Samuli Karjula ja Satokausikalenterin virallinen viiniasiantuntija Master of Wine Tuomas Meriluoto listasivat...
Viisi ympäristöystävällistä joululahjaa Tavaran valmistaminen kuluttaa aina luonnonvaroja ja tuottaa päästöjä. Usein ihmisillä myös...
Joulu se jo jolkottaa! Tänä vuonna huomiota kannattaa kiinnittää astetta vihreämpään joulun viettoon. Satokausikalenterista...
Sopimusviljelijä Rami Lilja seuraa sivupeilistä, kuinka kone kaivaa mullasta tasaiseen tahtiin potaatin poikineen....
Kuluvan vuoden aikana lohturuokaa on saattanut kaivata tavallista useammin. Ihmisillä on erilaisia näkemyksiä...
Tortillalasagne ottaa kopin arjen haasteista ja rientää apuun, kun nälkä on suurin. Isoon...