Harva tulee marketissa miettineeksi, miten kotimaiset kasvihuonevihannekset päätyvät Närpiön Vihanneksen tuttuihin laatikoihin. Satokausikalenteri lähti retkelle Svenn Sigg Ab:n kasvihuoneelle, jossa viljelijä Patrik Sigg kasvattaa tomaatteja Närpiön Vihannekselle. Taimesta tomaatiksi Sven Sigg Ab on Suomen suurin tomaatintuottaja. Viljelyalaa Siggin kasvihuoneista löytyy 9,2 hehtaaria, ja yhdellä hehtaarilla voi kasvaa...
Lue artikkeliGreen Hippo Café on ravintola Helsingissä, ja sen toimipisteet sijaitsevat Punavuoressa, Kalliossa ja Töölössä....
Helsingin Kampissa sijaitseva, Michelin-tähdellä palkittu Ravintola Grön elää luonnon kierron ja kotimaisuuden ehdoilla. Ravintolan...
Satokausikalenterin sosiaalisen median kanavia hyödyntäen pyysimme viime kesänä teitä osallistumaan kyselyyn, jolla kartoitettiin näkemyksiä...
Klassikot pysyvät trendikkäinä syystä. Sinisimpukat valkoviinissä on kuin tehty lokakuiseen, kosteaan syysiltaan. Aterian valmistaminen...
Lokakuu tuo tullessaan iloisia perheuutisia! Satokausi Rosé saa rinnalleen uutuusviinin, joka on kehitetty varta...
Loppusyksy tarjoaa sadonkorjuun kunniaksi parastaan, kun suositun Satokausi Rosén rinnalle saadaan uusi kumppani kruunaamaan...
Poronlihaa on pidetty kalliina ja vaikeasti valmistettavana raaka-aineena, mutta nyt kumoamme tämän myytin! Kokkaamme...
”Happamia”, sanoi kettu pihlajanmarjoista. Vanha sananlasku pitää yllä vankkaa oletusta siitä, että pihlajanmarjat ovat...