Kevät on täällä! Kevätaurinko paistaa säteillään lisäenergiaa elämän kaikille osa-alueille, myös keittiöön. Kevät on kokkailussa inspiraation, raikkaiden makujen ja grillikauden aloituksen aikakausi. Keräsimme artikkeliin 18 ihan uutta reseptiä – ja jokaiselle löytyy jotakin! Nappaa suosikkisi talteen. Ihania kokkailuhetkiä! Kevään sesonki näkyy lautasella Kevään lähestyessä on aika vaihtaa raskaat...
Lue artikkeliPensaana kasvava marja-aronia on varsinainen terveyspommi. Se sisältää muun muassa paljon C- ja E-vitamiineja...
Kirpeät syyspäivät houkuttelevat aarrejahtiin sienimetsään, jossa mieli lepää samalla kuin sienikori täyttyy. Retken antimista...
Mieltä lämmittää muistikuva tuoreista sesongin herkuista ja vehreästä kesästä. Varhaisperunat, herneet, mansikat ja tuoreet...
Karviainen on aikoinaan nimetty ”pohjolan viinirypäleeksi” – eikä suotta! Karviaiset ovat mehukkaan maukkaita ja...
Suippokaali on muita kaaleja makeampi lajike ja rakenteeltaan löyhempi kuin keräkaali. Väriltään se voi...
Chilit ja kirjava joukko toistaan mielenkiintoisempia chililajikkeita ovat olleet trendikkäitä jo pitkään. Innokkaimmat kotipuutarhurit...
Tuore maissi on loppukesän parasta herkkua. Valmista auringonkeltaisista tähkistä mainioita maissiribsejä, jotka saavat muhkeaa...
Innovatiivisesti työstettyjä villiyrttejä, kesäkasviksia ja tuoreilla marjoilla koristeltuja cocktaileja järvimiljöössä. Tätä kaikkea tarjoaa Hämeenlinna,...