HYVINVOINTI

Uusimmat artikkelit

Viiden minuutin parsakaaliwok

Viiden minuutin parsakaaliwok

Tämän reseptin jälkeen ei kukaan enää voi väittää, ettei ruoanlaittoon ole aikaa. Parsakaaliwok...

Neljä perusteltua syytä suosia pakastevihanneksia

Neljä perusteltua syytä suosia pakastevihanneksia

Kasvisten pakastaminen on järkevää. Sesonkiruokailussa ja suomalaisessa ruokakulttuurissa säilömisellä on ollut aina merkittävä rooli....

Avokadoa aivoille – Mitä on Brain Food?

Avokadoa aivoille – Mitä on Brain Food?

Satokausi-ajattelu valloittaa Suomea ja meillä on ilo kertoa, että sesonginmukaisia kasviksia saa nyt myös...

Kuitu edellä – Kasviksia uudella tavalla

Kuitu edellä – Kasviksia uudella tavalla

Tiesitkö, että suomalaisten kuidunsaanti jää alle suositellun saantimäärän? Satokauden kasvikset yhdistettynä laadukkaaseen leipään ovat...

Kiivi ei kivistä – Nauti leivästä ilman vatsanväänteitä

Kiivi ei kivistä – Nauti leivästä ilman vatsanväänteitä

Viime vuosina ruokapuheeseen on pompannut mukaan FODMAP-ruokavalio, joka on vatsa- ja suolistovaivoihin suunniteltu erityisruokavalio....

#Brutsku’n kasvislisukelempparit

#Brutsku’n kasvislisukelempparit

Painoluokkaurheilussa matsidieetit ja painonvedot tulevat tutuiksi lähes kaikille ottelijoille. Varsinkin amatöörinä ottelin lähellä normaalipainoani...

Voi itku, sillä sipuli

Voi itku, sillä sipuli

Urheilu herättää tunteita ja aiheuttaa tunnemyrskyjä niin itse urheilijoissa, taustajoukoissa kuin katsojissakin. Voiton hurma,...

Arkimenu lasten suusta, sesonkiherkkuja aikuiseen makuun

Arkimenu lasten suusta, sesonkiherkkuja aikuiseen makuun

Olen 27-vuotias turkulainen ammattilaisvapaaottelija. Treenaamisen ohessa pyöritän nuoren lapsiperheen arkea, tärkeimpinä vastuualueinani ruokahuolto ja...

Tutustu kategorioihimme: