Ihana ja kirpeä verigreippi on aamiaisklassikko! Tässä ohjeessa verigreipin kirpeys taittuu uunissa paahtamalla. Aamiaisgreipit ovat valoisien kevätaamujen näyttävä ja raikas aamupala, joka syntyy vaivatta. Aamiaisgreipit Kahdelle Valmistusaika: 15 min 2 verigreippiä ½ dl ruokosokeria ripaus kanelia Halkaise greipit kahtia ja laita ne uunivuokaan. Tee greippien pintaan veitsellä muutama...
Lue artikkeliOnko tässä lyttypottujen haastaja? Keitä, lyttää, mausta, paista, dippaa. Näin syntyy rapeat lyttyruusukaalit. Ruusukaali...
Satokausi-keittiössä porosta hyödynnetään kaikki sisäfileestä luihin, joka näkyy tämän artikkelin resepteissä. Reseptistä löydät muun...
Ravintolakokemusta Orassa kuvaillaan poikkeuksetta sanoilla paras ja poikkeuksellinen. Loputon kokeilunhalu suomalaisten raaka-aineiden kanssa on...
Suomessa käytössämme on noin 15 eri sipulia, ja kaikilla niillä on ominaispiirteensä, joiden vuoksi...
Oletko koskaan ajatellut, että myös kotimaiset kasvihuonevihannekset ovat melkoisia vitamiinipommeja? Tämä talvi on haastavaa...
Tiesitkö, että ruokaa voi valmistaa myös takassa? Temppu vaatii varaavan takan, jonkin verran etukäteisvalmisteluja...
Kyssäkaali tunnetaan myös nimellä kaalirapi ja se lukeutuu kaalien sukuun. Useimmista muista kaaleista poiketen...
Satokausikalenterin sosiaalisen median kanavia hyödyntäen pyysimme viime kesänä teitä osallistumaan kyselyyn, jolla kartoitettiin näkemyksiä...