Ihana ja kirpeä verigreippi on aamiaisklassikko! Tässä ohjeessa verigreipin kirpeys taittuu uunissa paahtamalla. Aamiaisgreipit ovat valoisien kevätaamujen näyttävä ja raikas aamupala, joka syntyy vaivatta. Aamiaisgreipit Kahdelle Valmistusaika: 15 min 2 verigreippiä ½ dl ruokosokeria ripaus kanelia Halkaise greipit kahtia ja laita ne uunivuokaan. Tee greippien pintaan veitsellä muutama...
Lue artikkeliMikä on onnistuneen kokouksen salainen resepti? Meistä se muodostuu inspiroivista tiloista, toimivasta kokoustekniikasta...
Kesän päräyttävin dippilautanen tulee tässä! Kääri sesongin vihanneksia Snellmanin Kunnon pekoniin, paahda uunissa tai...
Electroluxin kolmen kodinkoneen avulla kuka tahansa voi olla oman elämänsä master chef ja kokkailla...
Satokausi-perheen rento roseeviini on varta vasten kehitetty komppaamaan raikkaita kasvisruokia. Lasilliset hurmaavan hedelmäistä nimikkoviiniä...
Kesän kuumin roseeviiniuutuus Satokausi Rosé -hanapakkaus on tehty Satokausikalenterin, Winestaten ja François Lurtonin yhteistyönä....
Haukkaa herkullista hot dogia! Kesän parhaat kuumat koirat täytetään raikkaalla chimichurri-varhaiskaalisalaatilla. Kotimainen varhaiskaali on...
Alkukesän kirpeästä kestosuosikista raparperista valmistuu ihanan makeat remmit. Tätä reseptiä on pakko kokeilla. Raparperiremmi...
Vielä ehdit mukaan villiyrttien sesonkiin! Poimi nokkosia, kerää ketunleipiä ja maistele syötäviä kukkia....