Kaikki artikkelit

Aamiaisgreipit – valoisien kevätaamujen piristysKaikki artikkelit
Kaikki artikkelit

Aamiaisgreipit – valoisien kevätaamujen piristys

Ihana ja kirpeä verigreippi on aamiaisklassikko! Tässä ohjeessa verigreipin kirpeys taittuu uunissa paahtamalla. Aamiaisgreipit ovat valoisien kevätaamujen näyttävä ja raikas aamupala, joka syntyy vaivatta.  Aamiaisgreipit Kahdelle Valmistusaika: 15 min 2 verigreippiä ½ dl ruokosokeria ripaus kanelia Halkaise greipit kahtia ja laita ne uunivuokaan. Tee greippien pintaan veitsellä muutama...

Lue artikkeli

Kaikki artikkelit

Hyvillä mielin, hyvässä seurassa – tässä tulee koko joulukauden kestävä ja kestävin ruoka- ja juomakokonaisuus

Hyvillä mielin, hyvässä seurassa – tässä tulee koko joulukauden kestävä ja kestävin ruoka- ja juomakokonaisuus

Tiesitkö, että Pohjoismaiden vanhin panimo on nykyään hiilineutraali? Yhdistimme joulukauden kiinnostavimmat kasvikset kestävästi...

Kekseliästä katuruokaa kotikeittiöstä – kukkakaalibaot omenapäärynällä ja kurpitsahodarit punajuurislawn kera

Kekseliästä katuruokaa kotikeittiöstä – kukkakaalibaot omenapäärynällä ja kurpitsahodarit punajuurislawn kera

Kaupallinen yhteistyö: Vaasan Intohimoisimmat grillaajat jatkavat harrastustaan läpi vuoden, mutta Satokausi-keittiössä siirrytään syksyn...

Pikkujoulukausi on juustojen juhlaa – kokoa juustokuusi, loihdi lehtikaali-caesarsalaatti ja leivo juustoinen päärynägalette!

Pikkujoulukausi on juustojen juhlaa – kokoa juustokuusi, loihdi lehtikaali-caesarsalaatti ja leivo juustoinen päärynägalette!

Kaupallinen yhteistyö: Valio Luomu Juustot kuuluvat juhlakauteen kuin mantelit joulupuuroon. Kuusen muotoon aseteltu...

Sesonkijuures: Mukulaselleri

Sesonkijuures: Mukulaselleri

Mukulasellerin rosoisen kuoren alta paljastuu aromikas juures. On aika nostaa juurekset maasta ja niiden...

Sadonkorjuun juhlaa Ahvenanmaalla – saariston syksy on täynnä parhaita antimia

Sadonkorjuun juhlaa Ahvenanmaalla – saariston syksy on täynnä parhaita antimia

Kaupallinen yhteistyö: Visit Åland Pääsimme vierailemaan Ahvenanmaalla herkulliseen sadonkorjuun aikaan, jolloin kotimaan antimet...

Sesongin stara: Karpalo

Sesongin stara: Karpalo

Päivät viilenevät ja kesäksi vaihtunut syksy etenee hiljalleen kohti talvea. Luonnonmarjoista karpalo kypsyy poimittavaksi...

Satokauden herkku: Kantarelli

Satokauden herkku: Kantarelli

Kaatuneen puun alla näkyy jotain keltaista. Ympärillä olevat kellastuneet lehdet hämäävät helposti, mutta harjaantuneeseen...

Paksut pinaattiletut

Paksut pinaattiletut

Pinaatti ja puolukka syyskuun klassinen makupari. Molemmat sisältävät runsaasti C-vitamiinia. Onko herkullisempaa tapaa nauttia...

Tutustu kategorioihimme: