Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliViime vuosina parsakaalien tarjonta on monipuolistunut merkittävästi ja suureen suosioon noussutta Bimi® -parsakaalia kasvatetaan...
Satokausikalenteri 2020 pitää ensimmäistä kertaa sisällään tietoa sydänterveellisestä ruokavaliosta. Yhteistyö Satokausikalenterin ja Sydänliiton...
Kesällä ruuanlaitto on kivempi hoitaa grillaamalla, kuin kuuman hellan tai uunin äärellä keittiössä....
Peruna on parasta! Nyt on aika nostaa suomalainen ainutlaatuinen ja maultaan ylivoimainen peruna ansaitsemalleen...
Kuumana kesäpäivänä harvoin tekee mieli hikoilla keittiössä kuumien kattiloiden äärellä. Vesimelonigazpacho on ratkaisu...
Juhannusta juhlitaan pian! Parhaat keskikesän herkut valmistuvat sesongin vihanneksista ja Valio Luomu-tuotteista. Kehittelimme...
Nyt on tarjolla ihanaa kesäruokaa! Yrttimarinoidut possusouvlakit Silmusalaatin ja uusien perunoiden kanssa maistuu...
Haluamme olla mukana tukemassa vastuullisempaa ja ympäristöä paremmin huomioivaa kulutusta. Joutsenmerkki eli pohjoismainen...