Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliTämä kevät on ollut erikoista aikaa myös monien perheiden keittiöissä: ruokaa on pitänyt...
Makea ja rouskuva paprika lukeutuu suomalaisten suosikkikasviksiin. Vielä 20 vuotta sitten ei ollut...
Ihanien villivihannesten aika on alkanut! Nokkonen lienee tunnetuin villiyrtti ja se sopiikin monenlaiseen...
Kevät on jo pitkällä ja mielessä on kevään sekä alkukesän juhlat. Tänä kesänä...
Rapsakka kurkku maistuu kaikille! Kurkku kuuluu Suomen suosituimpiin vihanneksiin ja ansaitsee täten tulla...
Äitienpäivä on ihan nurkan takana! Mikä olisikaan ihanampi tapa juhlistaa äitejä, kuin herkullinen...
Jokaisella suomalaisella on taatusti meheviä mielikuvia tomaateista. Kuinka ihania makumuistoja tulvii mieleen ruisleivän...
Etätyöt ja -koulut on nyt tulleet monille tutuiksi ja rutiinit alkavat olla hioutuneita....