Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliWrapit ovat hauskaa ruokaa! Me kääräisimme ohuen leivän väliin tällä kertaa sesongin ihanimpia...
Vesimelonia arkiruokaan? Miksi ei! Trendikäs poke bowl houkuttelee syömään värikkäästi. Riisin päälle kasataan sesongin...
Perunasalaatti on klassikko grilliruokien kaverina. Me nostimme sen uudelle tasolle paahtamalla potut, näin niiden...
Kevään uusi parsahitti on täällä! Jos tykkäät sushista, tykkäät taatusti myös tästä. Sesongin odotettu...
Parsa on monelle kevään odotetuin kasvis, eikä syyttä. Parsa ja sitruuna ovat klassinen makukombo,...
Kalaa kerran viikossa? Tässäpä herkullinen ja helppo tapa valmistaa upea annos, jossa kala on...
Tykkäätkö valkosipulista? Kokeile tätä! Annos täynnä makua syntyy tuoreista raaka-aineista ja kruunataan täydellisesti aasialaiseen...
Tänä keväänä monilla on aikaa leipoa. Jauhoja pöllyttämään kannattaa valjastaa myös perheen pienokaiset. Satokausikalenterin...