Ihana ja kirpeä verigreippi on aamiaisklassikko! Tässä ohjeessa verigreipin kirpeys taittuu uunissa paahtamalla. Aamiaisgreipit ovat valoisien kevätaamujen näyttävä ja raikas aamupala, joka syntyy vaivatta. Aamiaisgreipit Kahdelle Valmistusaika: 15 min 2 verigreippiä ½ dl ruokosokeria ripaus kanelia Halkaise greipit kahtia ja laita ne uunivuokaan. Tee greippien pintaan veitsellä muutama...
Lue artikkeliSyksy on lohturuokien kulta-aikaa. Vielä on saatavilla ihania tuoreita kotimaisia raaka-aineita, mutta kokkailut alkavat...
Syksyllä maistuvat kotimaiset omenat ja kirpsakat marjat. Yhdistimme omppujen ja marjojen makumaailman tässä...
Kotimaiset hedelmät, omena, päärynä ja luumu tarjoavat makua ja monipuolisuutta ruokapöytään. Nyt tutustutaan yleisimpiin...
Kaupallinen yhteistyö Bimi® Edellisessä artikkelissa päivitimme makumuistot 2020-luvulle suomalaisen uutuskasvis Bimi®-parsakaalin avulla. Ennen tämän artikkelin...
Joko olet käynyt syksyisellä metsäretkellä? Metsään kannattaa lähteä vaikkei marja- tai sienisaalis olisikaan...
Suomalaisen ruoantuotannon ymmärtäminen auttaa meitä arvostamaan sitä entistä enemmän. Pääsimme vierailemaan Järvikylän kasvihuoneisiin katsomaan...
Suomalaiset tunnetusti rakastavat perunaa. Syömme perunaa niin arkena kuin juhlanakin, useimmat jopa joka päivä....
Mausteinen bulgursalaatti on oivallinen tarjottava juhlissa ja brunssilla, mutta se toimii mainiosti myös...