Lettutaikina taipuu täyttäväksi ruoaksi, kun taikinaan lisätään raejuustoa ja räiskäle täytetään kanalla sekä sesongin kasviksilla. Kaasupolttimen ja teräspannun avulla valmistat läheisille maittavan aterian uskomattoman helposti. Lettupannu kaikkeen ruoanlaittoon Lettutaikina valmistuu kesällä tämän tästä, ja se jos mikä on hyvä syy kokata ulkona. Muurikan kätevän kaasupolttimen avulla järjestät läheisille lettukestit,...
Lue artikkeliVälipalat ovat tärkeä osa terveellistä ruokavaliota. Kehittelimme yhteistyössä Valion kanssa kaksi raikasta välipalaa, joista...
Keväästä alkaen Satokausikalenterin blogi päivittyy myös puutarhakuulumisilla. Turkulaiset puutarhuriopiskelijat Riikka ja Wiivi tarjoavat vinkkejä ja tietoa...
Olemme tänä vuonna tykittäneet sosiaalisen median kanaviimme toinen toistaan herkullisempia kasvisreseptejä! Vuoden alussa lanseerattuun...
Kevään hittirisotossa maistuvat raikas sitruuna ja aromaattinen fenkoli. Vinkeillämme onnistut valmistamaan täydellisen risoton!...
Vuoden alussa alkoi Satokausikalenterin ja Valio Luomun postaussarja, jonka yhteydessä paneudutaan myös syvällisemmin luomutuotantoon...
Tämän reseptin jälkeen ei kukaan enää voi väittää, ettei ruoanlaittoon ole aikaa. Parsakaaliwok...
Kasvissosekeitto on ikisuosikki: nopeasti valmistuvaa, helposti varioitavaa, terveellistä ja tietenkin superherkullista. Maailman helpoin...
Kurkumalla maustetun kedgeree-riisiruoan juuret ovat Intiassa ja sydän Briteissä.