Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliMarraskuusta lähtien löydät meidän suosittelemat satokausikasvikset uudistuneesta Food Market Herkusta! Herkun heviosastolle on koottu...
Joko olet kuullut Ruokaboksista, uudesta ruokakassipalvelusta? Pääkaupunkiseudulle, Tampereelle ja Turkuun sekä näiden lähialuelle toimittava...
Tällä kertaa jaetaan syksyn taatusti hauskin ja innovatiivisin resepti! Ei ihan heti tule mieleen...
Joko luit viime viikolla julkaisemamme jutun mitä poimia ostoskoriin juuri nyt? Alekoodilla SATOKAUSIKALENTERI saat 10€...
Joko luit julkaisemamme jutun mitä poimia ostoskoriin juuri nyt? Alekoodilla SATOKAUSIKALENTERI saat 10€ alennuksen...
Lisää kasviksia arkeen -juttusarjamme pureutuu eri elämäntilanteissa elävien kasvishaasteisiin ja tarjoamme yhdessä Apetitin kanssa ratkaisuja arjen...
Joko luit viime viikolla julkaisemamme jutun mitä poimia ostoskoriin juuri nyt? Keräsimme Kauppahalli24-palvelusta sesongin...
Moni meistä painii viikosta toiseen samojen haasteiden kanssa: mitä ruokaa valmistaisi ja kuinka ruokaan...