Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliEspanjalainen gazpacho on kesäruokien ykkönen! Kylmänä tarjoiltava vihanneskeitto hurmaa raikkaudellaan ja ihastuttaa kauniin punaisella...
Ihana, kamala sipuli Kasviksena sipuli on erittäin kiehtova. Sen maku on ihastuttanut ja vihastuttanut...
Kesä on kauneimmillaan ja niin ovat myös raikkaat avomaankurkut! Olemme aikaisemmin jakaneet muun muassa...
Follow my blog with Bloglovin Satokausikalenterilla on digitaalisissa kanavissa jo lähes 140 000 seuraajaa!...
Kesä on parasta ruokasesonkia! Kanssamme samaa mieltä on myös huippulahjakas kokki Kozeen Shiwan. Monessa...
Popsi, popsi porkkanaa on erinomainen elämänohje. Jo reilusta sadasta grammasta porkkanaa saa päivittäisen saantisuosituksen verran...
Sen jälkeen, kun Satokausikalenteri perustettiin vuonna 2013, satokausiajattelu on kasvanut ilmiönä todelliseksi trendiksi. Kotitaloudet...
Kesä ja jäätelö ne yhteen sopii! Tällä kertaa lisätään komboon vielä yksi lempiasia, kesän...