Kasvistieto

Kasvistieto

Nyt sesongissa varma kevään merkki parsa!

Nyt sesongissa varma kevään merkki parsa!

Ota kaikki irti parsan lyhyestä sesongista! Höyrytä, keitä, paista, paahda, grillaa ja marinoi - kaikki sallittua oli se sitten valkoinen tai vihreä parsa.

Satokausi-koulu tulee taas! – Huhtikuun makuparit

Satokausi-koulu tulee taas! – Huhtikuun makuparit

Helmikuussa lanseerasimme yhdessä Food Market Herkun kanssa supersuosituksi nousseen Satokausi-koulun! Tällöin jaoimme kasvisten ilosanomaa...

Muksujen kanssa keittiössä: uunimunakas vihanneksilla

Muksujen kanssa keittiössä: uunimunakas vihanneksilla

Kasvikset ovat tärkeä osa täysipainoista ruokavaliota aina vauvasta vaariin. Vaikka lapset ovat luonnostaan uteliaita,...

Sitruunainen fenkolirisotto

Sitruunainen fenkolirisotto

Kevään hittirisotossa maistuvat raikas sitruuna ja aromaattinen fenkoli. Vinkeillämme onnistut valmistamaan täydellisen risoton!...

Viiden minuutin parsakaaliwok

Viiden minuutin parsakaaliwok

Tämän reseptin jälkeen ei kukaan enää voi väittää, ettei ruoanlaittoon ole aikaa. Parsakaaliwok...

Kurkumalla maustettu kedgeree

Kurkumalla maustettu kedgeree

Kurkumalla maustetun kedgeree-riisiruoan juuret ovat Intiassa ja sydän Briteissä.

Cottage pie kotimaisilla juureksilla – se parempi jauheliha-perunasoselaatikko

Cottage pie kotimaisilla juureksilla – se parempi jauheliha-perunasoselaatikko

Cottage pie on brittiläinen klassikkoruoka, jossa yhdistyvät tuhti jauhelihakastike ja maukas perunamuussi. Se...

Nyt sesongissa makea mandariini!

Nyt sesongissa makea mandariini!

Mandariini on täydellinen tuontihedelmä, sillä sen maku on parhaimmillaan 2-3 viikon kuluttua poimimisesta.

Tutustu kategorioihimme: