RUOKA

RUOKA

Vähennetään yhdessä ruokahävikkiä

Vähennetään yhdessä ruokahävikkiä

Oletko ajatellut, että moni klassikkoruoka köyhistä ritareista paistettuun riisiin ja pizzaan on syntynyt alunperin...

Yrteillä enemmän makua

Yrteillä enemmän makua

Satokausikalenteri ja Sydänliitto yhdistävät voimansa suomalaisen ruokakulttuurin puolesta. Tällä kertaa perehdytään maustamiseen ja suolan...

Lisää kasviksia arkeen

Lisää kasviksia arkeen

Kaupallinen yhteistyö: Apetit Satokausikalenteri ja Apetit haluavat yhdessä kannustaa perheitä syömään enemmän kasviksia....

Syksyinen kasvispasta

Syksyinen kasvispasta

Pasta maistuu aina! Kehittelimme yhteistyössä Plantin kanssa hurmaavan kasvispastan, jonne upotimme kourakaupalla ihania...

Kypsennä kasvikset oikein

Kypsennä kasvikset oikein

Tiesitkö, että kypsennystavalla on merkitystä kasviksen makuun? Juuri sopivan napakaksi jätetyt parsakaalit maistuvat paremmin...

Sadonkorjuun hittiresepti – Nyt tulee #jureke!

Sadonkorjuun hittiresepti – Nyt tulee #jureke!

Lihamureke on retroruoista parhain, mutta harmillisesti se on hieman unhoon jäänyt ruokalaji. Me...

Syksyinen sieni-mustakaalipasta

Syksyinen sieni-mustakaalipasta

Syksy on sieniruokien aikaa! Valmistimme Risentan herkullisesta papupastasta hurmaavan sieni-mustakaalipastan, jossa maistuvat myös...

Syö sydämesi kyllyydestä – Maailman Sydänpäivän punainen menu

Syö sydämesi kyllyydestä – Maailman Sydänpäivän punainen menu

Tee sydänterveydestä näkyvää syömällä sydämesi kyllyydestä punaista väriä. Maailman sydänpäivää vietetään sunnuntaina 29.9. ja...

Tutustu kategorioihimme: