Kasvistieto

Uusimmat artikkelit

Raparperi

Raparperi

Raparperi (Rheum x hybridum) kuuluu kevään ensiherkkuihin, joita avomaalta voi poimia. Kurttulehdet puskevat maasta...

Satokauden vesimeloniceviche voikukan lehdillä

Satokauden vesimeloniceviche voikukan lehdillä

Tämänvuotinen keli tarjoili Äideille parastaan ja samaan pyrimme myös keittiössä. Pihatöiden lomassa valmistimme satokauden raaka-aineista vege-cevichen, jonka...

Sesonkireseptit: grillattua parsaa ja caesar-kastiketta

Sesonkireseptit: grillattua parsaa ja caesar-kastiketta

Joko olet kokeillut parsan grillaamista? Mielestäni se on ehdottomasti paras tapa kypsentää vihreä parsa!...

Sesonkikasviskakku

Sesonkikasviskakku

Tässä “voileipäkakussa” ei ole lainkaan viljaa tai maitoa. Sesongin kasviksia kakusta löytyy sen sijaan...

Parasta juuri nyt: Salaattia takapihalta

Parasta juuri nyt: Salaattia takapihalta

Haluaisitko syödä hyvää lähellä kasvanutta ilmaista sesongin mukaista ruokaa, saada samalla liikuntaa, nauttia luonnosta...

Maailmanmestari suosii sesonkia

Maailmanmestari suosii sesonkia

Olemme resurssiemme puitteissa pyrkineet tukemaan kotimaisia sesonkiruokaa suosivia urheilijoita. Pääsimme kysymään sesonkiruokaan liittyviä kysymyksiä...

Parasta juuri nyt: Ananas

Parasta juuri nyt: Ananas

Ananaksella ei ole tarkkaa “huippusesonkia”, mutta joulun aikoihin ne ovat edullisimmillaan. Ne ovat tällä...

Miksi munakkaan pitäisi olla suolainen?

Miksi munakkaan pitäisi olla suolainen?

Emme ole aikaisemmin julkaisseet sesonkireseptejä, mutta teemme tällä kertaa poikkeuksen . Olemme tykästyneet makeisiin...

Tutustu kategorioihimme: