Omena on yksi suomalaisten suosituimmista hedelmistä. Mutta tiedätkö, mitä eroa eri omenalajikkeiden välillä on?...
Karviainen on aikoinaan nimetty ”pohjolan viinirypäleeksi” – eikä suotta! Karviaiset ovat mehukkaan maukkaita ja...
Suippokaali on muita kaaleja makeampi lajike ja rakenteeltaan löyhempi kuin keräkaali. Väriltään se voi...
Tiesitkö, että siideriä voi valmistaa kotioloissa? Perinteinen omenasiideri on aina takuuvarma vaihtoehto, mutta makuvaihtoehdoilla...
Kuluvan vuoden aikana lohturuokaa on saattanut kaivata tavallista useammin. Ihmisillä on erilaisia näkemyksiä...
Tortillalasagne ottaa kopin arjen haasteista ja rientää apuun, kun nälkä on suurin. Isoon...
Suomalaiset tunnetusti rakastavat perunaa. Syömme perunaa niin arkena kuin juhlanakin, useimmat jopa joka päivä....
Edellisessä artikkelissa pääsimme tutustumaan viime vuosien suosituimpaan uutuuskasvikseen Bimi®-parsakaaliin. Tässä artikkelissa matkustamme Pohjois-Savoon Kotalahdelle,...