Leivonta

Uusimmat artikkelit

Kesän satokauden kaksi helmeä – raparperi ja mansikka!

Kesän satokauden kaksi helmeä – raparperi ja mansikka!

Heinäkuun alussa on täydellinen tilaisuus yhdistää herkullisesti kaksi kesän satokauden helmeä, nimittäin raparperi ja juuri...

Sitruuna-unikonsiemenpannukakut ja kirpeä sitruunahunaja

Sitruuna-unikonsiemenpannukakut ja kirpeä sitruunahunaja

Monelle tutut “protskuletut” muuntuvat raikkaan keväisiksi lisäämällä niihin hieman sitruunaa. Unikonsiemenet tekevät pannukakuista hauskan...

Mango-papaija-banaanileipä

Mango-papaija-banaanileipä

Mangolla ja papaijalla maustettu banaanileipä sopii herkutteluun niin aamupalapöydässä kuin kahvipöydässäkin. 1 leipä Valmistusaika:...

Passionhedelmävaahtokarkit

Passionhedelmävaahtokarkit

Keväisen keltaisissa ja ihanan mehevissä vaahtokarkeissa maistuu trooppinen passionhedelmä. Valmistusaika: 45 min Jähmettmisaika: 1-4...

Bataatti-avokado-browniet

Bataatti-avokado-browniet

Ihana brownie kätkee sisäänsä täyteläisyyttä tuovaa avokadoa sekä mehevyyttä antavaa bataattia. 12 palaa Valmistusaika:...

Veriappelsiinitortut

Veriappelsiinitortut

Pienien veriappelsiinitorttujen pohjan ja täytteen voi tehdä valmiiksi ja yhdistää juuri ennen tarjoilua. 9...

Sitruskonvehdit

Sitruskonvehdit

Raikkaan kirpsakka sitrustäyte on hauskan sitkeää ja suklaakuorrute rapsahtaa herkullisesti haukatessa. n. 25 konvehtia...

Tutustu kategorioihimme: