Sokeroidut sitruunankuoret ovat kuin itsetehtyä karkkia! Ensi kerralla sitruunaa käyttäessäsi, säästä kuoret. Nämä sopivat esimerkiksi kakun päälle koristeeksi, cocktailiin tai mocktailiin, tai vaikka juhlapöytään ihan sellaisenaan. Myös tekeminen on helppoa: sokeroituja sitruunankuoria voi tehdä vaikka yhdessä lasten kanssa hauskana yhteisenä aktiviteettina. Kurkkaa ohje videolta: Muista seurata Satokausikalenteria Instagramissa,...
Lue artikkeliIhanan mehevä tomaattinen gnocchipaistos on lohturuokaa parhaimmillaan! Nopeasti valmistuva annos saa täyteläisyyttä ruokakermasta ja...
Koko perheen uusi lemppari on täällä! Bataatti-jauhelihavuoka on yksinkertaisuudessan nerokas ateria, johon mahtuu reilusti...
Vegaaninen hitti, porkkala, toimii kylmäsavulohen tilalla myös uuniperunan täytteessä! Pikaporkkala syntyy perusversiota nopeammin ja...
Madekeitto on talven sesonkiruoka, sillä madetta pyydetään yleensä joulukuusta maaliskuulle asti. Keittoon sujahtaa perinteisen...
Maukas vegaaninen bolognese maistuu koko perheelle! Raastettu myskikurpitsa mehevöittää kastikkeen ja suolan sijasta ateria...
Tiesitkö, että paahtaminen tiivistää kasvisten maut? Kun haluat sosekeitostasi asteen herkullisempaa, kypsennä kasvikset ensin...
Tiesitkö, että soijakastike ja vaniljajäätelö sopivat yhteen? Makean ja suolaisen liitosta syntyy tunnetusti taivaallisia...
Miten arkiruokien klassikosta, nakkikastikkeesta, tehdään vielä parempaa? Hiomalla maustaminen huippuunsa! Soijakastike tuo kastikkeen makuun...