Loppukesän lämpimät illat houkuttelevat nauttimaan pitkistä illallisista ystävien kesken. Lasiin kaadetaan kylmää Viña Esmeralda -valkoviiniä ja pöytä katetaan rennolla sormisyötävällä. Kippis! Keskihapokas Viña Esmeralda sopii erinomaisesti etenkin tulisen ruoan kaveriksi Vielä on kesää jäljellä, paljon! Heinä- ja elokuun lämpimät, pimenevät illat ovat oiva aika tarttua hetkeen ja kutsua...
Lue artikkeliSpagettikurpitsan hauska rakenne yllättää! Kypsennetystä spagettikurpitsasta irtoaa spagettimaisia rihmoja helposti lusikalla tai haarukalla kaapimalla....
Omena on yksi suomalaisten suosituimmista hedelmistä. Mutta tiedätkö, mitä eroa eri omenalajikkeiden välillä on?...
Karviainen on aikoinaan nimetty ”pohjolan viinirypäleeksi” – eikä suotta! Karviaiset ovat mehukkaan maukkaita ja...
Suippokaali on muita kaaleja makeampi lajike ja rakenteeltaan löyhempi kuin keräkaali. Väriltään se voi...
Pähkinäinen ja makea, edullinen ja terveellinen palsternakka on parasta juuri nyt. Palsternakka on ikivanha...
Sipuli on viikon kasvis ihan selkeästi! Aikaisemmin tällä viikolla jaoimme pitkän pätkän tarpeellista tietoa...
Äänestimme viikon kasvikseksi ruusukaalin. Monelle meistä ruusukaali ei valitettavasti herätä vahvaa mielikuvaa sesonkiherkusta. Ruusukaalin...
POTENTIAALINEN VILJELYKASVI JOKA EI OLE LYÖNYT ITSEÄÄN LÄPI Mustajuuri (Scorzonera hispanica) kasvaa villinä Aasiassa...