Yleinen

Tervetuloa tomaattitaivaaseenYleinen
Yleinen

Tervetuloa tomaattitaivaaseen

Harva tulee marketissa miettineeksi, miten kotimaiset kasvihuonevihannekset päätyvät Närpiön Vihanneksen tuttuihin laatikoihin. Satokausikalenteri lähti retkelle Svenn Sigg Ab:n kasvihuoneelle, jossa viljelijä Patrik Sigg kasvattaa tomaatteja Närpiön Vihannekselle. Taimesta tomaatiksi Sven Sigg Ab on Suomen suurin tomaatintuottaja. Viljelyalaa Siggin kasvihuoneista löytyy 9,2 hehtaaria, ja yhdellä hehtaarilla voi kasvaa...

Lue artikkeli

Uusimmat artikkelit

Uudenvuoden mocktailit sesongin hedelmistä – kippis!

Uudenvuoden mocktailit sesongin hedelmistä – kippis!

Tässä tulee resepti säihkyvään uuteenvuoteen: hyvä seura, herkullinen ruoka ja maukkaat juomat. Erityinen ilta...

Inspiroiva ja virkistävä kokous Brain Foodin voimalla

Inspiroiva ja virkistävä kokous Brain Foodin voimalla

Tiesitkö, että kokouspäivien ei tarvitse olla uuvuttavia, vaan pitkienkin kokouspäivien virkeystilaa ja hyvää...

Lahjaidea lapsiperheelle: Perhekalenteri 2022 

Lahjaidea lapsiperheelle: Perhekalenteri 2022 

Onko sinulla tärkeä perhe, ketä haluaisit muistaa joulunaikaan? Haluat välttää turhia ostoksia, antaa jotakin...

Paahdetut kaalilohkot

Paahdetut kaalilohkot

Paahdetut kaalilohkot Kahdeksalle lisukkeeksi Mausteseokset riittävät kukin kilolle kaalia. Resepti on helppo puolittaa! 1...

Lokakuussa lautaselta löytyy lehtikaalia ja omenaa – nyt kokataan chorizo-lehtikaaliquesadilloja ja omena-pekonisalsaa!

Lokakuussa lautaselta löytyy lehtikaalia ja omenaa – nyt kokataan chorizo-lehtikaaliquesadilloja ja omena-pekonisalsaa!

Kotimaisten kasvisten sesonki jatkuu! Vaikka mittari välillä sukeltaa syksyisten säiden myötä pakkasen puolelle,...

Syksyn sienisadon sopivin seuralainen on pehmeä punaviini

Syksyn sienisadon sopivin seuralainen on pehmeä punaviini

Sienimetsissä käy parhaillaan kova kuhina. Tattisato on tavallista parempi, kangasmetsät ovat keltaisenaan kantarelleja...

Loppukesän herkku: Parmesan maissit

Loppukesän herkku: Parmesan maissit

Maissi on nyt parhaimmillaan. Heti sadonkorjuun jälkeen maissit ovat sokeripitoisia, aromikkaita ja pehmeitä. Tämä helppo...

Satokausikalenteri 2022 + syy syödä sesongin mukaan

Satokausikalenteri 2022 + syy syödä sesongin mukaan

Satokausikalenteri 2022 on täällä, kauniimpana kuin koskaan! Syksy koittaa taas ja se tarkoittaa, että...

Tutustu kategorioihimme: