Ihana ja kirpeä verigreippi on aamiaisklassikko! Tässä ohjeessa verigreipin kirpeys taittuu uunissa paahtamalla. Aamiaisgreipit ovat valoisien kevätaamujen näyttävä ja raikas aamupala, joka syntyy vaivatta. Aamiaisgreipit Kahdelle Valmistusaika: 15 min 2 verigreippiä ½ dl ruokosokeria ripaus kanelia Halkaise greipit kahtia ja laita ne uunivuokaan. Tee greippien pintaan veitsellä muutama...
Lue artikkeliKuitupitoiset kerät maistuvat parhailta paahdettuina. Valkosipuliset ruusukaalit ovat houkuttelevia ja maistuvia suupaloja esimerkiksi välipalaksi....
Herkuttele makeilla taateleilla! Taivaalliset taatelipallot ovat ihania herkkuja jouluun. Vinkki: Kokeile myös täytettyjä taateleita....
Kokkaile kotimaisia varastojuureksia – uutta makua laatikoihin saat vaihtamalla lantut ja porkkanat punajuureen! Tämä...
Talvi on kotimaisten varastojuuresten juhlaa. Hitaasti hauduttamalla padassa ne muuttuvat ihanan pehmeiksi ja...
Joulupöytä kootaan kotimaisista herkuista. Kotimaiset juurekset ovat joulupöydän tuikkivia ja värikkäitä tähtiä, jotka...
Pehmeä purjomunakas pelastaa arjen kiireiden keskellä. Se on helppo ja nopea valmistaa ja maistuu...
Kotimainen perheyritys Lejos on ollut joulun sanansaattaja jo yli sadan vuoden ajan. Monet...