Ihana ja kirpeä verigreippi on aamiaisklassikko! Tässä ohjeessa verigreipin kirpeys taittuu uunissa paahtamalla. Aamiaisgreipit ovat valoisien kevätaamujen näyttävä ja raikas aamupala, joka syntyy vaivatta. Aamiaisgreipit Kahdelle Valmistusaika: 15 min 2 verigreippiä ½ dl ruokosokeria ripaus kanelia Halkaise greipit kahtia ja laita ne uunivuokaan. Tee greippien pintaan veitsellä muutama...
Lue artikkeliKastike kruunaa ruoan, varsinkin kun on kyse salaateista! Erilaisilla säväyttävillä sooseilla tuot helposti makua,...
Ennen oman puutarhan perustamista ja taimiostoksille lähtöä on hyvä tehdä rauhassa suunnitelma tulevalle kasvukaudelle!...
Puhtaasti Kotimaiset kasvihuonevihannekset johdattelevat uutta sadonkorjuukautta kohti. Esimerkiksi kotimaisen kurkun, tomaatin ja salaatin sesonki...
Kesäisen niityn surina enteilee makeita aikoja. Mehiläiset keräävät kukista mettä, josta lopulta syntyy hunajaa....
Vappu ja kullanruskeat uppopaistetut leivonnaiset kuuluvat erottamattomasti yhteen, mutta mitä tehdä valmistuksesta ylijääneen öljyn...
Varsikaalit valloittavat kevään ensimmäisinä vihanneksina – ne ovat maukkaita ja valmistuvat käden käänteessä. Tämä...
Houkutteleeko itse tehty sushi, mutta rullien ja riisipallojen pyörittely tuntuu työläältä? Sushin valmistaminen kotona...
Bataatti maistuu huhtikuussa. Helppo ja muheva kasvisruoka arkeen on paimenen piiras bataatilla ja linsseillä....