Ihana ja kirpeä verigreippi on aamiaisklassikko! Tässä ohjeessa verigreipin kirpeys taittuu uunissa paahtamalla. Aamiaisgreipit ovat valoisien kevätaamujen näyttävä ja raikas aamupala, joka syntyy vaivatta. Aamiaisgreipit Kahdelle Valmistusaika: 15 min 2 verigreippiä ½ dl ruokosokeria ripaus kanelia Halkaise greipit kahtia ja laita ne uunivuokaan. Tee greippien pintaan veitsellä muutama...
Lue artikkeliKaupallinen yhteistyö: Saga Unohda tiskit ja kaapin perälle pölyttyneet ja putsaamatta jääneet parilat....
Kaupallinen yhteistyö: Winestate Kesällä sisälle keittiöön ei kaivata enää lisää lämpöasteita kuumana hohkaavasta...
Ensimmäiset kotimaan varhaisperunat ovat joka vuosi odotettu uutuus. Tuontiperunat eivät päihitä oman maan lähellä...
Kasvimaa kasvaa heinäkuussa kohisten. Ensimmäiset punaposkiset tomaatit ovat kypsyneet ja avomaankurkuistakin saadaan vähitellen...
Heinäkuussa vihannes- ja hedelmätiskit ovat yltäkylläisyyttä täynnä. Sesongin kasvikset ovat parhaimmillaan tuoreina, joten...
Kaupallinen yhteistyö: Pakkasmarja Täältä tulevat makeat puutarhavadelmat! Tunnelien suojissa tapahtuvan viljelyn ansiosta puutarhavadelmien...
Mitkä maakuntien ruokaperinteet erottuvat edukseen vielä 2020-luvulla? Suomalaisen ruokakulttuurin vastalöydetty helmi on saaristolaisruoka....
Heinäkuussa koko Suomi lomailee ja grillikausi jatkuu kuumempana kuin koskaan. Kesäkeittiöstä kantautuu herkullisia...