Ihana ja kirpeä verigreippi on aamiaisklassikko! Tässä ohjeessa verigreipin kirpeys taittuu uunissa paahtamalla. Aamiaisgreipit ovat valoisien kevätaamujen näyttävä ja raikas aamupala, joka syntyy vaivatta. Aamiaisgreipit Kahdelle Valmistusaika: 15 min 2 verigreippiä ½ dl ruokosokeria ripaus kanelia Halkaise greipit kahtia ja laita ne uunivuokaan. Tee greippien pintaan veitsellä muutama...
Lue artikkeliYmpäristöystävällisessä kodissa on helppo heittää vapaalle. JM Suomi on ensimmäinen suomalainen rakennusalan toimija,...
Sopimusviljelijä Rami Lilja seuraa sivupeilistä, kuinka kone kaivaa mullasta tasaiseen tahtiin potaatin poikineen....
Kotimaiset juurekset ovat ekologisia, monikäyttöisiä, hyvin säilyviä ja edullisia. Makujen kirjo on valtava ja...
Marraskuun toisena sunnuntaina hemmotellaan iskää, faijaa, isukkia, pappaa, ukkia, isoisää ja vaaria –...
Tiesitkö, että halloween ei suinkaan ole ainoa juhla, joka sijoittuu loka-marraskuun vaihteeseen? Jo muinaisista...
Syksyllä maistuu mausteinen ruoka, eikä mausteiden käyttöä kannata pelätä lapsiperheissäkään. Valmistimme sesongin ihanasta...
Viikunoiden lyhyt sesonki on N-Y-T nyt! Noista omalaatuisen makeista pienistä hedelmistä kannattaa nauttia ihan...
Kuluvan vuoden aikana lohturuokaa on saattanut kaivata tavallista useammin. Ihmisillä on erilaisia näkemyksiä...