Mehut ovat aina muodissa! Marras-joulukuussa maistuu erityisesti inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu, joka lämmittää lempeästi kuumana versiona ja herättää horroksesta kylmänä nautittuna. Vinkki: Tee valmis mehusekoitus pakastimeen odottamaan. Paloittele päärynät ja inkivääri, tyhjiöpakkaa ja pakasta. Sulata ennen mehustamista. Inkiväärillä ja limetillä maustettu päärynämehu Noin 2 litraa mehua Valmistusaika: 1,5...
Lue artikkeliVuoden alussa alkoi Satokausikalenterin ja Valio Luomun postaussarja, jonka yhteydessä paneudutaan syvällisemmin luomutuotantoon...
Erilaiset keitot ovat tiettävästi ihmiskunnan vanhimpia ruokia. Suomessa keitot ovat olleet perinteisesti suositumpia...
Tänä vuonna ensimmäistä kertaa ilmestyneestä Perhekalenterista löydät yhdessä Apetitin kanssa kehitetyt herkulliset arjen kasvispitoiset...
Talkoot suomalaisen ruoan puolesta jatkuvat, joko sinä olet osallistunut #sadonkorjuuhaaste:seen? Tänä syksynä yhdessä...
Mieti kuinka kotitaloutesi ruokailutottumukset muuttuisivat, jos ruokakaupasta ei saisi kurpitsoja tai broileria? Nämä...
Tänä syksynä haastamme kaikki suomalaiset liittymään kanssamme mukaan kaikkien aikojen suurimpaan tempaukseen suomalaisen ruoan...
Talkoot suomalaisen ruoan puolesta jatkuvat, joko sinä olet osallistunut #sadonkorjuu-haasteeseen? Tänä syksynä yhdessä...
Tänä syksynä haastamme kaikki suomalaiset liittymään kanssamme mukaan kaikkien aikojen suurimpaan tempaukseen suomalaisen ruoan...