Raikkaat, mehevät ja rouskuvat kasvikset kuuluvat ehdottomasti kesän ruokapöytään – ja mikä parasta, ne voivat olla 100 % kotimaisia. Jos mielit vihanneksia, jotka ovat aina tuoreita, maukkaita, kotimaisia ja tasalaatuisia: valitse ylpeydellä kotimainen vaihtoehto: Närpiön Vihannes! Tämän artikkelin vinkeillä kokkaus on helppoa, herkullista ja kotimaista. Närpiön Vihannes kasvattaa...
Lue artikkeliTänä talvena pullat mehevöitetään porkkanalla! Sievän oranssin sävyiset porkkanapullat täytetään kermavaahdolla ja porkkana-passionhillolla...
Banaanisämpylä toimii välipalana tai jälkiruokana erinomaisesti. Vaasanin ja Satokausikalenterin hodariviikko saa makean päätöksen, kun...
Hyviä vegaanisia reseptejä ei voi koskaan olla liikaa. Kasvisruokapäivät ja vegaaniset vaihtoehdot ovat arkipäiväistyneet...
Ananas kuuluu pizzaan, jos niin haluat, mutta oletko kokeillut ananasta hodariin? Tässä artikkelisarjassa esitellään...
Mitä saa jos yhdistää kaksi lasten keskuudessa suosittua ruokalajia? Pinaattiletut roikkuvat vuodesta toiseen kouluruokakyselyjen...
Lastenkutsujen klassikkoannos maistuu myös arkiruokana. Hodari on nopea ruokalaji, jonka valmistaminen onnistuu usein muksulta...
Ystävänpäivä lähestyy ja sen kunniaksi on mukavaa näyttää ystävälle tai rakkaalle välittämistä konkreettisella...
Me Satokausikalenterilla haluamme ohjata ihmisiä kasvisten syönnin lisäämiseen kaikilla mahdollisilla tavoilla. Yksi helppo tapa...