Kasvistieto

Kasvistieto

Kurpitsan, punajuuren ja persimonin avulla jaksat loppuvuoden: Maistuvat annokset saatavilla nyt Radisson Blu Hotelleista!

Kurpitsan, punajuuren ja persimonin avulla jaksat loppuvuoden: Maistuvat annokset saatavilla nyt Radisson Blu Hotelleista!

Radisson Blu Hotellien kauniit tilat tarjoavat inspiroivat olosuhteet kaikenlaisiin kellon ympäri tapahtuviin pieniin ja...

Sinisimpukat ovat nopeaa ja herkullista syysruokaa

Sinisimpukat ovat nopeaa ja herkullista syysruokaa

Klassikot pysyvät trendikkäinä syystä. Sinisimpukat valkoviinissä on kuin tehty lokakuiseen, kosteaan syysiltaan. Aterian valmistaminen...

Juuripersilja muistuttaa montaa jo tutumpaa kasvista

Juuripersilja muistuttaa montaa jo tutumpaa kasvista

Juuripersilja muistuttaa ulkomuodoltaan palsternakkaa. Mutta tiedätkö jo, miltä juuripersilja maistuu? Juuripersiljan maussa on nimensä...

Upea mustakaali tuo ruokaan syvyyttä makunsa ja värinsä ansiosta

Upea mustakaali tuo ruokaan syvyyttä makunsa ja värinsä ansiosta

Lehtikaali iski suomalaisten sydämiin rytinällä vuonna 2013 eikä suosio ole sen jälkeen hiipunut. Lehtikaali...

Pihlajanmarjat ovat kurottamisen arvoisia

Pihlajanmarjat ovat kurottamisen arvoisia

”Happamia”, sanoi kettu pihlajanmarjoista. Vanha sananlasku pitää yllä vankkaa oletusta siitä, että pihlajanmarjat ovat...

Tyrni tyrmää C-vitamiinipitoisuudellaan

Tyrni tyrmää C-vitamiinipitoisuudellaan

Viikon kasvis on valloittava, kirpeä ja hurmaavan aurinkoinen tyrni. Tyrni päihittää niin puolukan kuin...

Sesongin herkkuja loppusyksyn juhlahetkiin – kuohkea omena-pihlajanmarjavispipuuro, lempeä maa-artisokkakeitto ja punajuuricarpaccio rapeilla juustolastuilla

Sesongin herkkuja loppusyksyn juhlahetkiin – kuohkea omena-pihlajanmarjavispipuuro, lempeä maa-artisokkakeitto ja punajuuricarpaccio rapeilla juustolastuilla

Monenmoiset juhlat tuovat iloa elämään, kun säät kylmenevät ja illat pimenevät. Parhaat tarjottavat syntyvät...

Juhlista juuresten sesonkia punajuuripastalla ja luomupunaviinillä!

Juhlista juuresten sesonkia punajuuripastalla ja luomupunaviinillä!

Lokakuu on juuresten juhlaa! Syksyllä keittiössä kypsyy maanläheisiä makuja ja laseihin kaadetaan sesonkiin sopivaa...

Tutustu kategorioihimme: