Viime vuosina parsakaalien tarjonta on monipuolistunut merkittävästi ja suureen suosioon noussutta Bimi® -parsakaalia kasvatetaan...
Peruna on parasta! Nyt on aika nostaa suomalainen ainutlaatuinen ja maultaan ylivoimainen peruna ansaitsemalleen...
Närpiön Vihannes ja Satokausikalenteri tuovat uutta makua smoothiekentälle tämän viikon I love me...
Vuoden alussa alkoi Satokausikalenterin ja Valio Luomun postaussarja, jonka yhteydessä paneudutaan syvällisemmin luomutuotantoon...
Pääsimme viime viikolla Apetitin matkassa retkelle Säkylässä sijaitsevalle Räpin koetilalle. Saimme maistella eri...
Kävimme Helsinki Cupin aikaan Töölössä jakamassa 3000 pussia kotimaisia kasviksia pelaajille, vanhemmille ja...
Pizza maistuu aina, myös kesällä! Näyttävä pizza täytetään sesongin mahtavilla kasviksilla: kesäkurpitsalla, parsalla,...
Tätä tomaattia on odotettu! Närpiön Vihanneksen uutuus on aromaattinen San Marzano tomaatti, joka...