Sesonkiherkut

Uusimmat artikkelit

Nyt sesongissa aromaattinen lime!

Nyt sesongissa aromaattinen lime!

Raikas ja aromaattinen lime on keittiön moniottelija ja se sopii niin ruoan maustamiseen kuin kypsyttämiseenkin.

Nyt sesongissa varma kevään merkki parsa!

Nyt sesongissa varma kevään merkki parsa!

Ota kaikki irti parsan lyhyestä sesongista! Höyrytä, keitä, paista, paahda, grillaa ja marinoi - kaikki sallittua oli se sitten valkoinen tai vihreä parsa.

Satokausi-koulu tulee taas! – Huhtikuun makuparit

Satokausi-koulu tulee taas! – Huhtikuun makuparit

Helmikuussa lanseerasimme yhdessä Food Market Herkun kanssa supersuosituksi nousseen Satokausi-koulun! Tällöin jaoimme kasvisten ilosanomaa...

Nyt sesongissa makea mandariini!

Nyt sesongissa makea mandariini!

Mandariini on täydellinen tuontihedelmä, sillä sen maku on parhaimmillaan 2-3 viikon kuluttua poimimisesta.

Sitrusten sesongin huipennus

Sitrusten sesongin huipennus

Satokausi-ajattelu valloittaa Suomea. Kerroimme aikaisemmin, että meillä on ilo olla mukana Radisson Blu Hotellien...

Nyt sesongissa kullankeltainen kurkuma!

Nyt sesongissa kullankeltainen kurkuma!

Maaliskuun Satokausi-kasviksista monelle ehkä tuntemattomin on intilaisessa keittiössä paljon käytetty maustekasvi kurkuma. Kurkuman löydät...

Nyt sesongissa herkullinen papaija!

Nyt sesongissa herkullinen papaija!

Oranssilihainen papaija maistuu sellaisenaan tai kokeile sitä kuumennettuna.

Eksoottiset makuparit – Nyt tulee Satokausi-koulu

Eksoottiset makuparit – Nyt tulee Satokausi-koulu

Eksoottisista hedelmistä kannattaa nauttia nyt! Värikkäät hedelmät ovat listattu vuoden 2019 ruokatrendiksi ja ne...

Tutustu kategorioihimme: