RUOKA
Satokausikalenterin syksyinen yrttikoulu – säilytysvinkkejä, makupareja ja korianterilla ryyditetty kurpitsaramenRUOKA
RUOKA

Satokausikalenterin syksyinen yrttikoulu – säilytysvinkkejä, makupareja ja korianterilla ryyditetty kurpitsaramen

Yrteillä saa ihmeitä aikaan. Tujaus tuoretta basilikaa tuo ruokaan raikkautta, kourallinen korianteria taikoo lautaselle itämaisen tunnelman ja pari rosmariinin oksaa antaa aimo annoksen metsäistä makua. Mihin kaikkeen yrttejä voi käyttää ja miten niitä on hyvä säilyttää – se selviää tuossa tuokiossa, kun istahdamme hetkeksi pienen yrttikoulun penkille. Oppitunnin lopuksi...

Lue artikkeli

Uusimmat artikkelit

Parasta juuri nyt: Kukkakaali

Parasta juuri nyt: Kukkakaali

Kotimaisten syyskaalien kirjo on lokakuussa parhaimmillaan ja kaalivalikoimassa riittää valinnan varaa. 6. – 12.10....

Parasta juuri nyt: Parsakaali

Parasta juuri nyt: Parsakaali

Parsakaalin kulutus koki kovan kolauksen 1990-luvun alussa. PRESIDENTIN HYLKIMÄ KASVIS Ravintopitoisen parsakaalin kulutus Yhdysvalloissa...

Parasta juuri nyt: Lehtikaali

Parasta juuri nyt: Lehtikaali

Lehtikaali on löytänyt tiensä ruokakauppoihin. Lehtikaali oli vuoden 2013 hittikasvis ja se on jatkanut...

Parasta juuri nyt: Ruusukaali

Parasta juuri nyt: Ruusukaali

Äänestimme viikon kasvikseksi ruusukaalin. Monelle meistä ruusukaali ei valitettavasti herätä vahvaa mielikuvaa sesonkiherkusta. Ruusukaalin...

Parasta juuri nyt: Kyssäkaali

Parasta juuri nyt: Kyssäkaali

Nautimme tätä juuresten tavoin käytettävä kaalia noin 200 grammaa vuodessa henkilöä kohden. Kyssäkaali eli...

Parasta juuri nyt: Kaaliviikko

Parasta juuri nyt: Kaaliviikko

Kaaliviikkoa vietetään 6.-12.10.2014. Kaaleilla on ollut merkittävä rooli ruokakulttuurissamme ja tämä teemaviikko on hyvä...

Kasvisten laatuvaatimus -jupakassa ei ole syyllisiä tai syyttömiä, ainoastaan voittajia.

Kasvisten laatuvaatimus -jupakassa ei ole syyllisiä tai syyttömiä, ainoastaan voittajia.

Hävikkiviikolla julkaistusta kirjoituksestamme on syntynyt paljon keskustelua sosiaalisessa mediassa. Keskustelu on aiheuttanut oikean suuntaisia...

Ovatko kasvisten laatuvaatimukset kääntyneet meitä vastaan?

Ovatko kasvisten laatuvaatimukset kääntyneet meitä vastaan?

Viime viikolla vietetty hävikkiviikko on toivottavasti herättänyt meidät pohtimaan kulutustottumuksiamme. Heitämme vuosittain roskiin 22...

Tutustu kategorioihimme: