RUOKA
Tervetuloa tomaattitaivaaseenRUOKA
RUOKA

Tervetuloa tomaattitaivaaseen

Harva tulee marketissa miettineeksi, miten kotimaiset kasvihuonevihannekset päätyvät Närpiön Vihanneksen tuttuihin laatikoihin. Satokausikalenteri lähti retkelle Svenn Sigg Ab:n kasvihuoneelle, jossa viljelijä Patrik Sigg kasvattaa tomaatteja Närpiön Vihannekselle. Taimesta tomaatiksi Sven Sigg Ab on Suomen suurin tomaatintuottaja. Viljelyalaa Siggin kasvihuoneista löytyy 9,2 hehtaaria, ja yhdellä hehtaarilla voi kasvaa...

Lue artikkeli

Uusimmat artikkelit

Kauden hittiresepti: murskatut kurkut

Kauden hittiresepti: murskatut kurkut

Kesä on kauneimmillaan ja niin ovat myös raikkaat avomaankurkut! Olemme aikaisemmin jakaneet muun muassa...

Kozeen Shiwan taikoo kesän lautaselle

Kozeen Shiwan taikoo kesän lautaselle

Kesä on parasta ruokasesonkia! Kanssamme samaa mieltä on myös huippulahjakas kokki Kozeen Shiwan. Monessa...

Porkkanapesto

Porkkanapesto

Popsi, popsi porkkanaa on erinomainen elämänohje. Jo reilusta sadasta grammasta porkkanaa saa päivittäisen saantisuosituksen verran...

Suomen parhaat sesonkiravintolat

Suomen parhaat sesonkiravintolat

Sen jälkeen, kun Satokausikalenteri perustettiin vuonna 2013, satokausiajattelu on kasvanut ilmiönä todelliseksi trendiksi. Kotitaloudet...

Marjaisat jogurttijäätelöt

Marjaisat jogurttijäätelöt

Kesä ja jäätelö ne yhteen sopii! Tällä kertaa lisätään komboon vielä yksi lempiasia, kesän...

Mozzarella-seesamikurkut

Mozzarella-seesamikurkut

Aah, avomaan kurkku! On niin piristävä, että kuumana kesäpäivänä tuntuu suorastaan siltä kuin pulahtaisi...

Raparperislaw

Raparperislaw

Kirpeän raikas kaalisalaatti eli coleslaw on grilliruoan paras kaveri! Rouskuvan rapea coleslaw tuo väriä...

Kolmen raaka-aineen raikkaampi kesäpirtelö

Kolmen raaka-aineen raikkaampi kesäpirtelö

Muistan jäätelökesää, kuuluu klassikkolaulu. Kukapa ei jätskistä tykkäisi – kesällä etenkin! Kylmä herkku on...

Tutustu kategorioihimme: