Kaupallinen yhteistyö: @Radisson Blu Hotellit

Radisson Blu Hotellien mielen ja kehon hyvinvointiin tähtäävässä Brain Food -konseptissa etsitään jatkuvasti fiksuja ja innovatiivisia tapoja ylläpitää asiakkaiden vireyttä ja jaksamista kokouspäivän aikana. Lounas on yksi tärkeimmistä ja inspiroivimmista kokouspäivän aterioista sekä taukohetkistä. Ravintorikkaita kasviksia ja kotimaista kalaa ylistäviä reseptejä kehitellään yhdessä Radisson Blu Hotellien keittiöpäälliköiden ja Satokausikalenterin vinkkien avulla. 

Asiakkaat ovat ottaneet Brain Food -kokoustarjoilut suurella innolla vastaan. Kokoustajat arvostavat Radisson Blu Hotellien maukasta sekä monipuolista tarjoilua. Upea Brain Food -konsepti on tullut jäädäkseen! 

Energisoivilla Brain Food -tarjoiluilla virkeä olo ja onnistunut kokous

Brain Food -konseptissa kokousvieraille tarjotaan kehon ja mielen vireystilaa ylläpitäviä ruokia koko päivän ajan. Aineenvaihdunnan kannalta oikein koostettu, sopivan kevyt lounas sekä pienet huolella mietityt välipalat auttavat pitämään vireystilan huipussaan.  

Brain Food -konseptin Suomeen toi Radisson Blu Hotellien keittiöpäälliköt yhteistyössä ravitsemusasiantuntija Patrik Borgin ja Satokausikalenterin avulla. Runsaista tarjoiluista löytyy aina terveellisiä sekä ihastuttavia suolaisia ja makeita vaihtoehtoja, joista jokainen löytää varmasti suosikkinsa.

Radisson Blu Royal -hotellin keittiöpäällikkö Jari Kettunen kertoo innostuneesti Brain Food -konseptista: ”Olemme miettineet kokoustarjoilut niin, että ravitsemukselliset asiat ovat aina tärkeänä osana kaikkia valintoja. Asiakkaidemme energiatasot pysyvät täten koko päivän ajan hyvällä tasolla, ja siten myös kokouspäivä sujuu mukavasti.” Monet kanta-asiakkaat ovat valinneet kokoukset Radisson Blu Hotelleissa juuri Brain Food -tarjoiluiden vuoksi. ”Asiakkaamme tietävät, että Brain Food -tarjoilut auttavat saamaan onnistuneen kokouspäivän ja palaavat mielellään yhä uudelleen vieraaksemme”, Jari kertoo. 

Kevätsesongin ihastuttavat Satokausi-tuotteet näkyvät Brain Food -kattauksissa 

Keväällä ja alkukesästä sesongissa on ihastuttavan kirpsakka sitruuna, maukkaat melonit sekä rapsakka retiisi! Myös nämä miellyttävän makuiset ja raikkaat herkut on otettu luonnolliseksi osaksi Brain Food -aterioita. 

Sesongissa keväällä sitruunoista on aromaattinen espanjalainen Verna-lajike. Vernasta keväällä valmistuu tietysti suomalaisten suuresti rakastama sima, mutta sitruunan hedelmälihaa ja aromaattisia öljyjä sisältävää kuorta voidaan käyttää lukemattomissa suolaisissa ja makeissa ruoissa. Pirteä sitruuna korostaa hienosti raaka-aineiden makua. 

Brain Food -lounaalta saatat bongata monenkin sorttista melonia, kuten mehukkaita vesimeloneita ja sokerimeloneista esimerkiksi makeita verkko– ja hunajameloneita. Herkullisen väriset melonit sopivat erinomaisesti smoothieihin, erilaisiin salaatteihin makeuttajiksi ja esimerkiksi voimakkaiden juustojen sekä kinkkujen raikkaiksi kavereiksi. 

Rouskuva retiisi on yllättävän monikäyttöinen kasvis. Kokeile napostella sitä tuoreena ihan sellaisenaan tai lisää salaatin joukkoon. Retiisi on ihastuttava muun muassa keitoissa, tsatsikissa kalan kastikkeena, grillattuna tai wokattuna… Myös sen naattia voi hyvin käyttää pinaatin tapaan! 

Brain Food -lounaslistan tuotteet vaihtelevat sesongin mukaan

Brain Food -aterioiden suunnittelussa otetaan huomioon Satokausikalenterin vinkit sesonkituotteista. Lounaan tulee olla raikas ja ravitseva. Aivot pysyvät virkeänä, kun huolehditaan monipuolisesta ja säännöllisestä ruokailusta sekä riittävästä nesteytyksestä. 

Jari kertoo, että värikylläisen keväisestä alkuruokapöydästä löytyy muun muassa rapsakkaa varhaiskaalia, tuoretta parsaa, runsaasti flavonoideja sisältävää retiisiä, maukkaita varhaisperunoita sekä makeaa pisaratomaattia. Kaloista lounaspöydästä löytyy muun muassa keväällä sesongissa olevaa herkullista kotimaista muikkua

Jarin omat ehdottomat suosikit lounaspöydän antimista ovat satokauden ensimmäiset varhaisperunat ja parsa, jotka ovat vuodesta toiseen lemppareita asiakkaiden keskuudessa. ”Monesti asiakkaat nostavat palautteessaan esille, että he nauttivat meillä kauden ensimmäiset varhaisperunansa. Varhaisperunat ja parsa ovatkin varsin monipuolisia raaka-aineita, joita lounasvieraamme voivat yhdistellä mieltymyksiensä mukaan muuhun lounaan tarjontaan.” 

Vastuullinen Brain Food -kokouskonsepti on saatavilla kaikissa Helsingin, Espoon, Turun, Tampereen sekä Oulun Radisson Blu Hotelleissa. Brain Food -konsepti on toteutettavissa yhtä lailla pienelle työtiimille kuin suurellekin kokousporukalle. Varaa oma Brain Food -kokouselämyksesi täältä!

Satokausikalentereiden Early Bird -tarjous
(tarjous päättyy 31.7.):

1 kpl -10 % + ilmainen toimitus + Satokausi-kortit kaupan päälle
2 kpl -15 % + ilmainen toimitus + Satokausi-kortit kaupan päälle
3 kpl -20 % + ilmainen toimitus + Satokausi-kortit kaupan päälle
4 kpl -25 % + ilmainen toimitus + Satokausi-kortit kaupan päälle

Ennakkotilaukset postitetaan tilausjärjestyksessä 1.9. alkaen.

Kyllä, haluan Satokausikalenterin Early Bird -hintaan