Kasvistieto

Uusimmat artikkelit

Maanläheinen maa-artisokka

Maanläheinen maa-artisokka

Maa-artisokka on hiljalleen kasvattanut suosiotaan suomalaisten keskuudessa muiden juuresten rinnalla, vaikka kyseistä kasvista on...

Marraskuussa maistuu guava

Marraskuussa maistuu guava

Tuore guava tuntuu pehmeältä ja tuoksuu voimakkaasti hedelmäiseltä, kukkaiselta ja makealta. Kypsästä guavasta voi...

Kurpitsan, punajuuren ja persimonin avulla jaksat loppuvuoden: Maistuvat annokset saatavilla nyt Radisson Blu Hotelleista!

Kurpitsan, punajuuren ja persimonin avulla jaksat loppuvuoden: Maistuvat annokset saatavilla nyt Radisson Blu Hotelleista!

Radisson Blu Hotellien kauniit tilat tarjoavat inspiroivat olosuhteet kaikenlaisiin kellon ympäri tapahtuviin pieniin ja...

Sinisimpukat ovat nopeaa ja herkullista syysruokaa

Sinisimpukat ovat nopeaa ja herkullista syysruokaa

Klassikot pysyvät trendikkäinä syystä. Sinisimpukat valkoviinissä on kuin tehty lokakuiseen, kosteaan syysiltaan. Aterian valmistaminen...

Juuripersilja muistuttaa montaa jo tutumpaa kasvista

Juuripersilja muistuttaa montaa jo tutumpaa kasvista

Juuripersilja muistuttaa ulkomuodoltaan palsternakkaa. Mutta tiedätkö jo, miltä juuripersilja maistuu? Juuripersiljan maussa on nimensä...

Upea mustakaali tuo ruokaan syvyyttä makunsa ja värinsä ansiosta

Upea mustakaali tuo ruokaan syvyyttä makunsa ja värinsä ansiosta

Lehtikaali iski suomalaisten sydämiin rytinällä vuonna 2013 eikä suosio ole sen jälkeen hiipunut. Lehtikaali...

Pihlajanmarjat ovat kurottamisen arvoisia

Pihlajanmarjat ovat kurottamisen arvoisia

”Happamia”, sanoi kettu pihlajanmarjoista. Vanha sananlasku pitää yllä vankkaa oletusta siitä, että pihlajanmarjat ovat...

Tyrni tyrmää C-vitamiinipitoisuudellaan

Tyrni tyrmää C-vitamiinipitoisuudellaan

Viikon kasvis on valloittava, kirpeä ja hurmaavan aurinkoinen tyrni. Tyrni päihittää niin puolukan kuin...

Tutustu kategorioihimme: