RUOKA
Tervetuloa tomaattitaivaaseenRUOKA
RUOKA

Tervetuloa tomaattitaivaaseen

Harva tulee marketissa miettineeksi, miten kotimaiset kasvihuonevihannekset päätyvät Närpiön Vihanneksen tuttuihin laatikoihin. Satokausikalenteri lähti retkelle Svenn Sigg Ab:n kasvihuoneelle, jossa viljelijä Patrik Sigg kasvattaa tomaatteja Närpiön Vihannekselle. Taimesta tomaatiksi Sven Sigg Ab on Suomen suurin tomaatintuottaja. Viljelyalaa Siggin kasvihuoneista löytyy 9,2 hehtaaria, ja yhdellä hehtaarilla voi kasvaa...

Lue artikkeli

Uusimmat artikkelit

Aurinkoinen appelsiini-laskiaispulla maistuu pulkkamäen päälle

Aurinkoinen appelsiini-laskiaispulla maistuu pulkkamäen päälle

Laskiaispullien sesonki on juuri nyt ja vaikka perinteinen versio hilloineen tai mantelimassoineen maistuu...

Helmikuun hienostuneen hapokas kasvisliemi

Helmikuun hienostuneen hapokas kasvisliemi

Olettehan huomanneet, että tämän vuoden Satokausikalenterista löytyy myös jokaiselle kuukaudelle oma signature kasvisliemi. Jaamme...

Ihana hernehummus hurmaa helppoudellaan

Ihana hernehummus hurmaa helppoudellaan

Pakasteherne on pop! Heti tuoreeltaan pakastettu kotimainen herne saa ruoan maistumaan kesältä keskellä...

Värikkäiden vihannesten possupelti

Värikkäiden vihannesten possupelti

Talvellakin voi syödä sesonginmukaisesti ja värikkäästi. Kotimaisten varastojuuresten lisäksi helmikuussa ovat sesongissa muun muassa...

Mehevät uunibataatit vegetäytteellä

Mehevät uunibataatit vegetäytteellä

Helmikuun Satokausi-kasvikset toivat tulleessaan veriappelsiinin ja pitaijan lisäksi bataatin, josta syntyi tämän kertainen Satokausi-kasvisohje,...

Syö juuri nyt näitä! Helmikuu Satokausi-kasvis pitaija esittelyssä.

Syö juuri nyt näitä! Helmikuu Satokausi-kasvis pitaija esittelyssä.

Kuitupommi pitaija on somen näyttävin hedelmä, josta syntyy trendikkäät raakapuurot ja smoothiet.

Syö juuri nyt näitä! Helmikuun Satokausi-kasvis veriappelsiini esittelyssä.

Syö juuri nyt näitä! Helmikuun Satokausi-kasvis veriappelsiini esittelyssä.

Helmikuun toinen Satokausi-kasvis, veriappelsiini, on ollut varsinainen some-hitti viimeiset pari vuotta. Sitä voisi melkein kutsua "hedelmien parsaksi", sillä niin odotettu on tämän sitruksen sesonki.

Sesongin jännittävin – Sitruksinen silakkaleipä

Sesongin jännittävin – Sitruksinen silakkaleipä

Helmikuussa herkutellaan sitruksilla! Leivän päälle pääsee Satokausi-kasviksista appelsiini, mutta myös jännittävä uutuus, lila bataatti....

Tutustu kategorioihimme: