Luonnon oma supervihannes – nokkonen. Nokkos-fetakierteet maistuvat herkullisilta ja niitä on kiva tarjoilla kevään ja alkukesän pirskeissä. Vinkki: Ryöpättyjä nokkosia voi helposti pakastaa. Ryöppää nokkosenlehdet, hienonna pieneksi ja annostele pakastepusseihin. Käytä pinaatin tapaan keitoissa tai leivonnassa. Myös keitinveden voi hyödyntää esimerkiksi kasvien lannoituksessa. Nokkos-fetakierteet 12 kpl Valmistusaika: 60 min...
Lue artikkeliRaikas sitrus-hedelmäsalaatti valmistetaan sesongin maukkaista hedelmistä. Salaatin kirpeä ja raikas maku saa energia tasot...
Ihastuttava ja maukas sipuli, se monen kotikokin suosikki. Tämä ruokaisa ja sievä sipulipiirakka sopii...
Maanläheistä makua tammikuuhun tuo maa-artisokka, josta loihdit helposti hienostuneen annoksen. Kermainen maa-artisokkakeitto lämmittää talven...
Tämän reseptin jälkeen et enää muuta oliivireseptiä kaipaa! Nämä herkkuoliivit sopivat pöytään kuin pöytään...
Punakaali on värikäs keräkaali. Punakaalin väri voi vaihdella riippuen sen kasvumaaperästä, ja sen maku...
Green Hippo Café on ravintola Helsingissä, ja sen toimipisteet sijaitsevat Punavuoressa, Kalliossa ja Töölössä....
Helsingin Kampissa sijaitseva, Michelin-tähdellä palkittu Ravintola Grön elää luonnon kierron ja kotimaisuuden ehdoilla. Ravintolan...
Mitä olisi joulu ilman laatikoita? Tänä vuonna juhla-aterian mehevin ja helpoin tarjottava syntyy makeasta...