Harva tulee marketissa miettineeksi, miten kotimaiset kasvihuonevihannekset päätyvät Närpiön Vihanneksen tuttuihin laatikoihin. Satokausikalenteri lähti retkelle Svenn Sigg Ab:n kasvihuoneelle, jossa viljelijä Patrik Sigg kasvattaa tomaatteja Närpiön Vihannekselle. Taimesta tomaatiksi Sven Sigg Ab on Suomen suurin tomaatintuottaja. Viljelyalaa Siggin kasvihuoneista löytyy 9,2 hehtaaria, ja yhdellä hehtaarilla voi kasvaa...
Lue artikkeliMikä on monipuolinen, nopea valmistaa ja ravintoarvoiltaan lähes täydellinen ruoka? Tietenkin kaikkien tuntema kananmuna,...
Mistä inspiraatiota ruoanlaittoon marraskuun pimeydessä? Joskus luottoreseptien muokkaaminen tai tuttujen ainesten käyttäminen uudella tapaa...
Maa-artisokka on hiljalleen kasvattanut suosiotaan suomalaisten keskuudessa muiden juuresten rinnalla, vaikka kyseistä kasvista on...
Tuleeko sinun syötyä kourallinen marjoja päivässä? Melko harvalla tulee, vaikka pohjoisten metsien oma superruoka...
Kalaa olisi hyvä syödä ainakin kaksi kertaa viikossa, mutta mistä inspiraatiota ainaiseen kalaruokien kokkailuun?...
Tuore guava tuntuu pehmeältä ja tuoksuu voimakkaasti hedelmäiseltä, kukkaiselta ja makealta. Kypsästä guavasta voi...
Isänpäivänä syödään suussa sulavia slidereitä! Kauniin ruskeaksi karamellisoitu makea sipuli, sulanut juusto ja mehevät...
Radisson Blu Hotellien kauniit tilat tarjoavat inspiroivat olosuhteet kaikenlaisiin kellon ympäri tapahtuviin pieniin ja...