Sokeroidut sitruunankuoret ovat kuin itsetehtyä karkkia! Ensi kerralla sitruunaa käyttäessäsi, säästä kuoret. Nämä sopivat esimerkiksi kakun päälle koristeeksi, cocktailiin tai mocktailiin, tai vaikka juhlapöytään ihan sellaisenaan. Myös tekeminen on helppoa: sokeroituja sitruunankuoria voi tehdä vaikka yhdessä lasten kanssa hauskana yhteisenä aktiviteettina. Kurkkaa ohje videolta: Muista seurata Satokausikalenteria Instagramissa,...
Lue artikkeliMitä olisi joulu ilman laatikoita? Tänä vuonna juhla-aterian mehevin ja helpoin tarjottava syntyy makeasta...
Herkullinen sweetie on greipin ja pomelon siemenetön risteytys. Kuoren väri on heti sadonkorjuun jälkeen...
Onko tässä lyttypottujen haastaja? Keitä, lyttää, mausta, paista, dippaa. Näin syntyy rapeat lyttyruusukaalit. Ruusukaali...
Satokausi-keittiössä porosta hyödynnetään kaikki sisäfileestä luihin, joka näkyy tämän artikkelin resepteissä. Reseptistä löydät muun...
Ravintolakokemusta Orassa kuvaillaan poikkeuksetta sanoilla paras ja poikkeuksellinen. Loputon kokeilunhalu suomalaisten raaka-aineiden kanssa on...
Suomessa käytössämme on noin 15 eri sipulia, ja kaikilla niillä on ominaispiirteensä, joiden vuoksi...
Oletko koskaan ajatellut, että myös kotimaiset kasvihuonevihannekset ovat melkoisia vitamiinipommeja? Tämä talvi on haastavaa...
Tiesitkö, että ruokaa voi valmistaa myös takassa? Temppu vaatii varaavan takan, jonkin verran etukäteisvalmisteluja...