Sokeroidut sitruunankuoret ovat kuin itsetehtyä karkkia! Ensi kerralla sitruunaa käyttäessäsi, säästä kuoret. Nämä sopivat esimerkiksi kakun päälle koristeeksi, cocktailiin tai mocktailiin, tai vaikka juhlapöytään ihan sellaisenaan. Myös tekeminen on helppoa: sokeroituja sitruunankuoria voi tehdä vaikka yhdessä lasten kanssa hauskana yhteisenä aktiviteettina. Kurkkaa ohje videolta: Muista seurata Satokausikalenteria Instagramissa,...
Lue artikkeliLastenkutsujen klassikkoannos maistuu myös arkiruokana. Hodari on nopea ruokalaji, jonka valmistaminen onnistuu usein muksulta...
Ystävänpäivä lähestyy ja sen kunniaksi on mukavaa näyttää ystävälle tai rakkaalle välittämistä konkreettisella...
Me Satokausikalenterilla haluamme ohjata ihmisiä kasvisten syönnin lisäämiseen kaikilla mahdollisilla tavoilla. Yksi helppo tapa...
Tässä artikkelisarjassa julkaistaan jokaiselle viikonpäivälle oma herkullinen hodariresepti Satokausi-kasviksia unohtamatta. Inspiraatiota on haettu eri...
Oletko pohtinut, kuinka monet ruokalajit ovat arkipäiväistyneet ja tulleet sujuvasti osaksi suomalaista ruokakulttuuria?...
Kotiruokaklassikot eivät mene koskaan pois muodista! Välillä niitä on kuitenkin hauska varioida esimerkiksi...
Herkullinen ratkaisu hyvinvointia tukevaan ruokavalioon on laadukkaan leivän ja Satokausi-kasvisten yhdistäminen. Kuitupitoinen ja...
Arjen suosikki, ruisleipä, on syystäkin noussut korkeaan arvostukseen suomalaisten keskuudessa. Jo vuosisatoja leivottu...