RUOKA
Käännä, pöyhi, muokkaa ja kitke – nyt on aika laittaa kasvimaa kesäkuntoon!RUOKA
RUOKA

Käännä, pöyhi, muokkaa ja kitke – nyt on aika laittaa kasvimaa kesäkuntoon!

Kaupallinen yhteistyö: Fiskars Kevään saapuessa ja luonnon herätessä eloon, myös puutarhaharrastajien mielenkiinto suuntautuu kohti kasvimaata. Keväthuolto onkin ensiarvoisen tärkeää, jotta kasvimaan kasvit saavat parhaat mahdolliset lähtökohdat menestyksekkääseen kasvuunsa. Nappaa alta vinkit kasvimaan keväthuoltoon! Maaperä kuntoon Kasvimaan keväthuolto alkaa maan muokkauksella ja tasoituksella. Talven aikana maa saattaa tiivistyä ja...

Lue artikkeli

Uusimmat artikkelit

Herkullinen perunasalaatti syntyy kesän ensimmäisistä varhaisperunoista

Herkullinen perunasalaatti syntyy kesän ensimmäisistä varhaisperunoista

Paahdettuja varhaisperunoita, vihreitä linssejä, tuoreita yrttejä, kirpeitä kapriksia ja kourakaupalla pinaattia – alkukesän aineksista...

Tästä ei kesäruoka helpommaksi muutu: grillattu varhaiskaali, alkukesän juuresvartaat sekä ylikypsä grillikylki tai -potka

Tästä ei kesäruoka helpommaksi muutu: grillattu varhaiskaali, alkukesän juuresvartaat sekä ylikypsä grillikylki tai -potka

Kesällä keittiössä otetaan rennosti ja nautitaan hyvällä mielin herkullisista ruoista. Kokin hommaa helpottavat huolelliset...

Varhaisperunoiden uudet kujeet – kokeile kutkuttavia kiuaspottuja, aasialaista perunasalaattia, cocktailpaloja sekä lyttypottuja uudella twistillä

Varhaisperunoiden uudet kujeet – kokeile kutkuttavia kiuaspottuja, aasialaista perunasalaattia, cocktailpaloja sekä lyttypottuja uudella twistillä

Ei kesää ilman varhaisperunaa! Sesongin ykkösherkkua on odotettu jälleen vesi kielellä, ja tänä kesänä...

Kotimaisen varhaisperunan satokausi alkaa nyt

Kotimaisen varhaisperunan satokausi alkaa nyt

Tämän kesän varhaisperunasadosta odotetaan määrältään tavanomaista. Laadultaan kuluttajille päätyvä kotimainen varhaisperuna on aina priimaa....

Saimaa on Itä-Suomen gastronominen helmi – lue kesäiset matkavinkit Etelä-Karjalaan

Saimaa on Itä-Suomen gastronominen helmi – lue kesäiset matkavinkit Etelä-Karjalaan

Saimaa on valittu vuoden 2024 Euroopan ruokaprovinssiksi. Alueen ruokakulttuuri on ainutlaatuinen yhdistelmä perinteikkyyttä, huipputason...

Onnistu soijarouheen valmistuksessa – täydellinen vegeburgeri ja pyörykät samasta taikinasta

Onnistu soijarouheen valmistuksessa – täydellinen vegeburgeri ja pyörykät samasta taikinasta

Tiesitkö, että sinä päätät miltä soijarouhe maistuu? Soijarouhe on monella tapaa täydellinen raaka-aine: edullinen,...

Närpiön Vihannes lupaa kaikkien aikojen vihanneskesän

Närpiön Vihannes lupaa kaikkien aikojen vihanneskesän

Osuuskunta Närpiön Vihanneksen viljelijät lupaavat, että edessä on kaikkien aikojen vihanneskesä. Kotimaisten kasvihuonevihannesten...

Kesän koukuttavat kastikkeet – näillä nikseillä teet salaateista entistäkin parempia

Kesän koukuttavat kastikkeet – näillä nikseillä teet salaateista entistäkin parempia

Kastike kruunaa ruoan, varsinkin kun on kyse salaateista! Erilaisilla säväyttävillä sooseilla tuot helposti makua,...

Tutustu kategorioihimme: