Inspiroidu sesongin resepteistä:

Munakokkeliquesadillat ja suippokaali-avokadosalaatti

Munakokkeliquesadillat ja suippokaali-avokadosalaatti

Mehevät munakokkeliquesadillat ja suippokaali-avokadosalaatti ovat täydellistä brunssitarjottavaa! Samalla ne ovat myös varsinaista hävikkiruokaa –...

Juhannuksen juhlapöytä – sesongin herkkuja alkupalasta jälkiruokaan

Juhannuksen juhlapöytä – sesongin herkkuja alkupalasta jälkiruokaan

Juhannus on kesän kohokohta – yöttömän yön juhla, joka kokoaa ystävät ja perheen yhteisen...

Perunagalette – suolaiseen nälkään

Perunagalette – suolaiseen nälkään

Perunagalette maistuu nälän tullessa sopivana ja maistuvana herkkuna, nam kuinka hyvää. Kokeile rohkeasti ja...

Vegaaninen raparperikakku – kevään makea jälkiruoka

Vegaaninen raparperikakku – kevään makea jälkiruoka

Sesongin ensimmäisistä vaaleanpunaisista varsista leivotaan vegaaninen raparperikakku! Raparperikakku on kevään ehdoton suosikki. Vegaaninen...

Kanawokki papaijalla ja perunalla – 20 minuutin väri- ja makupommi

Kanawokki papaijalla ja perunalla – 20 minuutin väri- ja makupommi

Kaupallinen yhteistyö: Rooty Pikaruokaa perunasta – tämän värikkään wokin salaisuus on Rooty Wokkiperuna!...

Trendikäs savun maku sopii kauden kasviksille – Muurikka tekee savustuksesta helppoa

Trendikäs savun maku sopii kauden kasviksille – Muurikka tekee savustuksesta helppoa

Savu on ollut jo jonkin aikaa trendimaku maailmalla, joten me suomalaiset olemme ruokatrendien...

Nokkospitsa – alkukesän uusi maku

Nokkospitsa – alkukesän uusi maku

Keväällä ja alkukesästä pihat ja pientareet pursuavat villiä voimaa, kun nokkoset alkavat nousta. Nokkonen...

Ananasmunkit – uutta makua vappuun

Ananasmunkit – uutta makua vappuun

Vappuviuhkat kainaloon, serpentiinit kaulaan ja ilmapallot ojossa kohti värikkäitä vapunpäivän juhlia! Kevään kunniaksi järjestetyt...