Inspiroidu sesongin resepteistä:

Karkkia vesimelonin kuorista!

Karkkia vesimelonin kuorista!

Tiesitkö, että voit tehdä karkkimatoja itse vesimelonin kuorista? Kyllä! Tämä resepti sopii hauskaksi tekemiseksi...

Linssisipsit Satokausi®-keittiössä – kolme herkullista makuparia! 

Linssisipsit Satokausi®-keittiössä – kolme herkullista makuparia! 

Kaupallinen yhteistyö: Estrella Estrellan Linssisipsi testissä Satokausi®-keittiössä. Rapeat ja sopivan mausteiset linssisipsit...

Graavilohileivät ja riesling – kaksi klassikkoa loppuvuoden juhliin

Graavilohileivät ja riesling – kaksi klassikkoa loppuvuoden juhliin

Graavilohi on loppuvuoden juhlien kunniavieras, joka taipuu moneen muotoon. Tässä reseptissä graavilohesta tehdään...

Granaattiomena-linssipata – ripaus joulun tunnelmaa

Granaattiomena-linssipata – ripaus joulun tunnelmaa

Tämä linssipata virittää loppuvuoden tunnelmaan jouluisilla mausteilla. Granaattiomena-linssipata saa ihanan makeankirpeän makunsa granaattiomenamehusta, joka...

Punakaali-inkiväärisalaatti – herkullinen marraskuuhun

Punakaali-inkiväärisalaatti – herkullinen marraskuuhun

Talven tullessa vihreät salaattivaihtoehdot vähenevät, silloin kuvioihin astelevat kaalit ja juurekset. Ohuiksi suikaloituna tai...

Maa-artisokkakeitto – lempeä keitto viileisiin päiviin

Maa-artisokkakeitto – lempeä keitto viileisiin päiviin

Tämä hienostunut soppa saa taatusti koko perheen makunystyrät laulamaan. Maa-artisokkakeitto saa makua omenasta, ja...

Maistuva aamiainen: Omenarahkaletut

Maistuva aamiainen: Omenarahkaletut

Jotain ihanaa ja erityistä aamiaiseksi – miten olisi omenarahkaletut? Nämä herkulliset omenarahkaletut valmistuvat käden...

Palmukaalipasta – väriä pimeyteen

Palmukaalipasta – väriä pimeyteen

Tässä väriä marraskuun pimeyteen! Ihanan syvänvihreä ja sitruunainen palmukaalipasta valmistuu puolessa tunnissa. Tiskiä säästyy...