Inspiroidu sesongin resepteistä:

Kanawokki papaijalla ja perunalla – 20 minuutin väri- ja makupommi

Kanawokki papaijalla ja perunalla – 20 minuutin väri- ja makupommi

Kaupallinen yhteistyö: Rooty Pikaruokaa perunasta – tämän värikkään wokin salaisuus on Rooty Wokkiperuna!...

Trendikäs savun maku sopii kauden kasviksille – Muurikka tekee savustuksesta helppoa

Trendikäs savun maku sopii kauden kasviksille – Muurikka tekee savustuksesta helppoa

Savu on ollut jo jonkin aikaa trendimaku maailmalla, joten me suomalaiset olemme ruokatrendien...

Nokkospitsa – alkukesän uusi maku

Nokkospitsa – alkukesän uusi maku

Keväällä ja alkukesästä pihat ja pientareet pursuavat villiä voimaa, kun nokkoset alkavat nousta. Nokkonen...

Ananasmunkit – uutta makua vappuun

Ananasmunkit – uutta makua vappuun

Vappuviuhkat kainaloon, serpentiinit kaulaan ja ilmapallot ojossa kohti värikkäitä vapunpäivän juhlia! Kevään kunniaksi järjestetyt...

Nokkos-teeleivät – pikkusuolainen välipalaksi

Nokkos-teeleivät – pikkusuolainen välipalaksi

Nokkonen – erittäin ravinteikas villiyrtti! Nokkosen sesonki on huhti- ja toukokuussa ja sitä kannattaakin...

Aamiaisgreipit – valoisien kevätaamujen piristys

Aamiaisgreipit – valoisien kevätaamujen piristys

Ihana ja kirpeä verigreippi on aamiaisklassikko! Tässä ohjeessa verigreipin kirpeys taittuu uunissa paahtamalla. Aamiaisgreipit...

Muurikka-sähkösavustimilla aloittelijakin saa aikaan ravintolatason savukalan – tässä vinkit onnistumiseen

Muurikka-sähkösavustimilla aloittelijakin saa aikaan ravintolatason savukalan – tässä vinkit onnistumiseen

Savustus lienee yksi ulkokokkailun jaloimmista muodoista. Muurikan uudet sähkösavustimet sopivat ympärivuotiseen käyttöön jopa...

Passionhedelmä-rahkapullat – makeaa pääsiäispöytään

Passionhedelmä-rahkapullat – makeaa pääsiäispöytään

Pyöräytä passionhedelmä-rahkapullat pääsiäispöytään! Rahkasta ja passionhedelmistä leivot kevään raikkaimmat rahkapullat, jotka katoavat kahvipöydästä alta...